WORKSHOP RADIO MAKEN

combi foto Finext Zelf Radio Maken

Collega’s van Finext in de studio van New Business Radio

IMG_2694

Brainstorm over invulling van de radio items

Tijdens de workshop radio maken, kun jij in de studio van New Business Radio met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder begeleiding van de presentatoren van New Business Radio verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma. In deze radio workshop bedenken jullie het thema van het programma, nodigen jullie interessante gasten uit jullie netwerk uit voor de uitzending en schrijven jullie de aankondigingen en interview vragen. En dan is het Showtime, de eerste jingle start en vanaf nu is er geen weg terug meer. Een uur later zit het programma erop en stopt de opname. Dezelfde avond luisteren jouw familie en vrienden naar jouw eigen radioprogramma.

De Workshop Radio Maken is een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. Voor een groep tot 10 deelnemers zijn de kosten ongeveer 1.950 euro. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Zo maakte een gastredactie van Finext samen een uitzending over Eenvoud in organiseren, luister hier naar een fragment.

Deze organisaties gingen je voor in de Workshop Radio Maken
Logo's organisaties die een radioworkshop hebben gedaan

Werkvorm
Een andere mogelijkheid is om radio maken in te zetten als werkvorm bij grotere events. Denk hierbij aan een strategiebijeenkomst, communicatietraining of kennissessie. Een groep met deelnemers van ABN AMRO, KLM, Asito en andere grote bedrijven ging je voor in een seminar over Duurzame Inzetbaarheid. Beluister hier het resultaat. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van radio maken bij jouw bijeenkomst of event, stuur dan een email.