LIVE RADIO

Elke maandag van 15 tot 17 uur live op New Business Radio, brengt People Power je praktijkvoorbeelden, onderzoeken en modellen zodat jij mensgericht kunt organiseren. Hierdoor gaat de organisatie beter presteren en worden mensen gelukkiger. Heb jij een tip? Een mooi praktijkverhaal, een interessant onderzoek of iemand om te interviewen in de studio van People Power? Laat het ons dan weten via de email.

logo new business radioPeople Power wordt live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Klik hier om live te luisteren.

PARTNERS
Logo_Vebego150x150People Power wordt mogelijk gemaakt door partners die ook geloven in de kracht van mensen in organisaties.

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 40.000 werknemers actief in facility services, personeelsdiensten, publieke sector en de gezondheidszorg. Met de arbeidsintensieve dienstverlening die Vebego levert, kiezen zij ervoor om mensen centraal stellen in de organisatie. Het team van People Power is bijzonder trots om een koploper in mensgericht organiseren als partner te hebben.

eelloo eelloo_logo2gelooft dat duurzame inzetbaarheid vooral betekent dat je jezelf inzetbaar houdt en dat je niet vanzelfsprekend blijft doen wat je al deed. Dat vraagt om een actieve houding en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling, inzetbaarheid en loopbaan. Maar hoe bereik je dat in je organisatie? Daar heeft Meurs HRM verstand van en biedt onderbouwd advies en online instrumenten om echt iets te veranderen. Cruciaal is dat mensen een goed beeld hebben van wat ze kunnen en waar dat gevraagd wordt op de arbeidsmarkt.

Centraal Beheer brengt met Open werkgevers uit verschillende branches samen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld. Zo ontstaan kansen en oplossingen die een werkgever nooit alleen had kunnen bedenken. De thema’s talentmanagement, inzetbaarheid en flexibilisering staan centraal. Want de kans is groot dat bovenstaande strategische vraagstukken ook binnen uw organisatie spelen.

Natuurlijk is UWV actief om mensen weer aan het werk te helpen, maar ze zijn er ook voor werkgevers om hen te helpen bij de participatiewet, ziekte en ontslag. Maar wat voor People Power nog belangrijker is, dat het UWV bedrijven ook kan inspireren voor meer mensgerichtheid en meer werkplezier.

Wil jij vanuit jouw organisatie ook bijdragen aan het programma? Wij horen graag van jou via mail.