LIVE RADIO

Elke maandag van 15 tot 17 uur live op New Business Radio, brengt People Power je praktijkvoorbeelden, onderzoeken en modellen zodat jij mensgericht kunt organiseren. Hierdoor gaat de organisatie beter presteren en worden mensen gelukkiger. Heb jij een tip? Een mooi praktijkverhaal, een interessant onderzoek of iemand om te interviewen in de studio van People Power? Laat het ons dan weten via de email.

logo new business radioElke maandag van 15 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, Dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio!

Klik hier om live te luisteren.

PARTNERS
People Power wordt mogelijk gemaakt door partners die ook geloven in de kracht van mensen in organisaties.

Logo_Vebego150x150Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 40.000 werknemers actief in facility services, personeelsdiensten, publieke sector en de gezondheidszorg. Met de arbeidsintensieve dienstverlening die Vebego levert, kiezen zij ervoor om mensen centraal stellen in de organisatie. Het team van People Power is bijzonder trots om een koploper in mensgericht organiseren als partner te hebben.

eelloo_logo2eelloo gelooft dat duurzame inzetbaarheid vooral betekent dat je jezelf inzetbaar houdt en dat je niet vanzelfsprekend blijft doen wat je al deed. Dat vraagt om een actieve houding en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling, inzetbaarheid en loopbaan. Maar hoe bereik je dat in je organisatie? Daar heeft Meurs HRM verstand van en biedt onderbouwd advies en online instrumenten om echt iets te veranderen. Cruciaal is dat mensen een goed beeld hebben van wat ze kunnen en waar dat gevraagd wordt op de arbeidsmarkt.

NuFlex
Logo NuFlexSamen met NuFlex maken we People Power Change waarin Jeroen Busscher en Glenn van der Burg in gesprek gaan met Change Agents. Deze mensen brengen verandering in organisaties in hun rol als Verandermanager, adviseur, leider of coach. Zij zijn de inspiratiebron voor de gedragsverandering van anderen. In People Power Change onderzoeken Jeroen Busscher en Glenn van der Burg hoe change agents denken, maar vooral hoe ze doen. Hoe veranderen zij organisaties, teams of individuen?

Wil jij vanuit jouw organisatie ook bijdragen aan het programma? Wij horen graag van jou via mail.