AFAS Foundation inspireert tot beter doen


Gerben Eversdijk en Roos van der Spek van AFAS Foundation in een nieuwe aflevering van onze serie met Corporate Foundations in de hoofdrol. Waarom doen bedrijven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Welk effect heeft het op medewerkers? En hoe pak je het aan?

In 2 jaar tijd heeft AFAS Foundation een professionele stichting opgezet met een duidelijk karakter, beïnvloed door de cultuur van AFAS. Met hun Foundation willen ze inspireren tot beter ondernemen. En daar bedoelen ze mee, meer organisaties die een deel van hun winst herinvesteren in de maatschappij. In deze uitzending hoor je van Gerben en Roos hoe zij hier zelf vorm aan geven. Annette van Waning, directeur van de Vebego Foundation is ook weer aanwezig als co-host.

Ook Lonneke Roza, onderzoeker van Erasmus Universiteit verzorgt haar maandelijkse column weer, dit keer met de titel: with great power comes great responsibiliy. Haar Column kan je hier teruglezen of via de audiolink terugluisteren.

Elke maandag van 15 tot 17 uur hoor je People Power op New Business Radio. Wil jij de programma’s gratis en automatisch op je mobiel? Abonneer je hier op de Podcast

Wil je weten hoe je onze podcast op je iPhone, Android, Computer of SONOS krijgt, klik dan hier voor onze handleiding.

Wil je het programma luisteren zonder muziek, klik dan hieronder.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shares